Hvem er jeg

 

 

Jeg er uddannet ved ét af danmarks førende uddannelsessteder indenfor gestalt-terapi nemlig Københavns Gestalt Institut i København (www.kgicph.dk), hvor jeg i 2009 afsluttede den 4-årige terapeut-uddannelse. 

Uddannelsen indbefatter bl.a.:

- 418 lektioner i teori og metode

- 203 lektioners terapi og egenrefleksion

- 150 lektioners supervision og

- 35 timers individuel egenterapi.

For at du som kunde får mest muligt ud af samtalerne, modtager jeg fortsat selv løbende supervision og egenterapi.

 

Specialer:

Senfølger af incest/seksuelle overgreb:

Som tilknyttet Center for Seksuelt Misbrugte (www.csm-ost.dk) siden 2010 har jeg bred erfaring indenfor arbejdet med de meget svære senfølger, der kan følge én ind i voksenlivet, når man har været udsat for seksuelle krænkelser som barn. Min erfaring indbefatter både individuel, familie- og gruppeterapi omkring denne problematik.

 

Familier og børn:

Foruden terapeutuddannelsen er jeg uddannet socialrådgiver og har i mange år arbejdet med børn og familier med særlige vanskeligheder. Jeg har på den baggrund et indgående kendskab til de forskellige problematikker, der kan opstå i en familie.

Jeg har mangeårig erfaring med at tale med børn om de ting, der (f.eks. på baggrund af en skilsmissekonflikt) kan være svære for dem at tale med deres forældre om. 

 

Sorg og tab:

Igennem frivilligt arbejde hos Kræftens Bekæmpelse med børn og unge, der har mistet eller lever sammen med et kræftsygt familiemedlem, har jeg særlig erfaring med de problemstillinger det medfører at være pårørende eller efterladt til alvorligt syge familiemedlemmer.

 

Der er meget der kunne skrives om ovenstående emner. Men det vigtige er, hvordan du reagerer på de udfordringer, du bliver (eller er blevet) udsat for i dit liv.

Så ring eller skriv i stedet og få en uforpligtende samtale/dialog omkring det.

 

Dansk Psykoterapeut Forening.

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF), hvilket er din garant for, at jeg har taget min uddannelse på et godkendt institut, at jeg har den fornødne erfaring og selv har gennemgået den påkrævede egenterapi. 

 

 

 

 

 

Tid til

personlig udvikling

 

 

 

 

 

Niels Rifbjerg

Gestalt-terapeut MPF

Tlf. 6167 5230

niels@rifbjerg-terapi.dk